Българската боксьорка Иванка Иванова, която е известна с прозвището Лъвицата

...
Българската боксьорка Иванка Иванова, която е известна с прозвището Лъвицата
Коментари Харесай

Иванка Иванова има невероятната възможност да спечели европейска титла в дамския бокс

Българската боксьорка Иванка Иванова, която е известна с прозвището " Лъвицата " ще излезе на следващия ден вечер за най-голямото тестване в своята професионална кариера. Тя има невероятната опция да завоюва европейската купа в категория " Супер петел ". Иванова ще се изправи против испанката Мари Ромеро.
 Пълен поврат: Джошуа договаря за пердах с Усик, а не с Кобрата?
Пълен поврат: Джошуа договаря за пердах с Усик, а не с Кобрата?

Ей Джей и екипът му към момента мълчат за идната отбрана на международните трофеи

10-рундовата борба ще се организира в Пуерто Лумбрерас (Испания). Двубоят беше в началото плануван за края на предходната година, само че беше отсрочен поради контузия на Ромеро.

Допълнителното време се отрази позитивно за " Лъвицата ", която не е серпантина да тренира. Тя ще бъде подкрепяна от треньорите Захари Мутафчиев и Алексей Василев.

Иванка Иванова се намира в серия от две следващи победи. За последно тя надделя по точки и нанесе първо проваляне на Памела Треан и стана шампионка на България по време на огромната галавечер " Боксов конфликт " във Велико Търново.

Мари Ромеро има 5 победи, една от които с нокаут и 2 загуби. Тя се завърна на кръга през 2019 година след дълга пауза. В последния си мач Мари завоюва континентална купа като нокаутира непобедената туркиня Билгенур Арас.

" Намира се в доста добра форма, тъй като не е серпантина да тренира ", показа мениджърът на Лъвицата Васко Алексеев. " Иванка е доста виновна и знае, че това е нейният късмет ".

Кантарът преди срещата е довечера, а самият пердах е в събота.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР