Българската боксьор Кубрат Пулев обяви, че само след броени дни

...
Българската боксьор Кубрат Пулев обяви, че само след броени дни
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: По-добър съм от Уайт и ще го победя, където и да се срещнем


Българската боксьор Кубрат Пулев разгласи, че единствено след броени дни ще се организира търгът за правата на идния мач сред него и британеца Дилиан Уайт, съобщи кореспондент на БГНЕС. Победителят в този мач ще дефинира формалния кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория.

„ Търгът бе анулиран заради недоразумение, тъй като от противниковия лагер желаеха да трансформират процентите – да не са 75% на 25% в моя изгода, а да са 50 на 50. Ние оспорихме това и от IBF взеха решение, че процентите остават същите. Сега на 17 май следва търгът, който ще дефинира кой ще вземе всички права върху мача. Надявам се от Зауерленд да го завоюват, с цел да може ние да решаваме къде да бъде дуелът. Това е доста значимо, защото Еди Хърн се изрече, че съм желал доста пари “, съобщи Кубрат.

Кобрата разяснява и опцията конфликтът с Дилиан Уайт да се организира в София. „ Вариантът е най-малък, тъй като най-после би трябвало да се получи сметката – и той да получи своя хонорар, както и всички останалите участници. Нека първо Зауерленд да завоюват търга, в случай че не – ще играем по техните правила. Според разпоредбите на IBF дуелът би трябвало да се организира минимум 45 дни след търга и най-късно 90 дни. Моето мнение е, че аз съм по-добрият боксьор от Уайт, даже и от Ортис. Така че, където и да се срещнем, ще го победя “, добави още Пулев.

Днес боксовата ни звезда се срещна с децата от Специално учебно заведение за възпитаници с повреден слух ”Проф. доктор Дечо Денев ”, гр. София. Кубрат зарадва младите си почитатели с дарове, подписи, както и със фотография за спомен. „ Това да съм тук през днешния ден не съставлява изключително изпитание за мен, а на тях им носи огромна наслада. Радвам се, че най-малко за два часа усмивките ще стоят на лицата им и че съм направил денят им малко по-различен. Вярвам, че освен децата, само че и всички ние би трябвало да имаме идоли и да преследваме фантазиите си. Надявам се, че срещата ми с тях може да им повлия положително “, съобщи Пулев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР