Българската авиокомпания „Гъливеър получи разрешение от Министерски съвет да лети

...
Българската авиокомпания „Гъливеър получи разрешение от Министерски съвет да лети
Коментари Харесай

"Гъливеър" получи разрешение за редовни полети до Тайланд и Малдивите


Българската самолетна компания „ Гъливеър " получи позволение от Министерски съвет да лети по постоянни линии до Банкок, Тайланд и Мале, Република Малдиви. Това заяви държавната осведомителна работа.

И до двете дестинации компанията е декларирала подготвеност да лети два пъти седмично – в петък и неделя

„ Изпълняването на постоянни полети по контрактуваната линия ще сътвори директна въздушна съгласуваност сред Република България и Република Малдиви и ще усъвършенства свързаността на страната ни с района на Южна Азия.

Това ще благоприятства развиването на съдействието в разнообразни сфери и ще даде нови благоприятни условия за пътувания на жителите от двете страни, както и за привличане на пътникопоток от прилежащи страни, показват още от държавната осведомителна работа.

Гъливеър, получава лиценза за употреба от българските управляващи през септември 2020 година На 2 март 2021 българската самолетна компания Гъливер (GullivAir) получи публично позволение от Департамента по превоза на Съединени американски щати (US Department of Transportation – DOT) за извършване на чартърни и постоянни полети от Европейски Съюз до Съединени американски щати.

Все още постоянни полети по тази дестинация няма,
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР