Българската асоциация на заведенията категорично се разграничава от политическите искания

...
Българската асоциация на заведенията категорично се разграничава от политическите искания
Коментари Харесай

Възраждане нямат място на протеста на бизнеса, категорични от Асоциацията на заведенията

Българската асоциация на заведенията изрично се разграничава от политическите претенции на партия " Възраждане ", изразени по време на митинга на дребния и междинен бизнес пред Народното събрание. Това се показва в публична позиция на БАЗ.

Те прецизират, че никоя партия не е била канена на митинга и не е взела участие в организацията му, заради което съгласно Асоциацията те нямат място там.

От БАЗ акцентират, че нямат политически претенции, единствената им цел е да пазят правата на българския бизнес.

Ние не търсим борба, а решение на зародилите проблеми и няма да позволим да бъдем използвани от каквито и да било политически ползи, безапелационни са от Асоциацията.

Те разясняват, че след снощната среща с финансовия министър Владислав Горанов и решението влизането в действие на Наредба Н-18 да бъде отсрочено с 6 месеца, БАЗ е отдръпнала готовността си за митинг през днешния ден. Според тях обаче всеки член на Асоциацията може свободно да показва мнението си, в това число посредством протестни дейности.

В позицията си от БАЗ показват вяра, че през идващите шест месеца ще се работи интензивно за изчистване на противоречивите текстове в Наредба Н-18, която да се трансформира в работещ нормативен документ за контролиране на българския бизнес. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР