Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

Протестиращите да не се крият зад черен PR срещу родното, ядосани заведенията

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България упорстват да се спре с черния PR против българския туризъм и развлекателен отрасъл.

От сектора недоумяват за какво политически цели се преследват с похвати, които непосредствено вредят на българския бизнес и стопанска система.

Те недоволстват срещи опитите новозаразените с ковид да бъдат приписани на работещите заведения и припомнят, че хиляди души са се събирали на футболни мачове и на митинги, създавайки явен риск от разпространяване на болестта. Това обаче не се посочвало като причина за растежа на инфектирани.

По тази причина упорстват за отговор от Националния действен щаб какъв брой са инфектираните в цеховете и заводите, в огромните хранителни вериги и градския превоз, от религиозни събирания или завърнали се сезонни служащи. Те упорстват данните да се съпоставят с тези за това какъв брой са инфектираните в нощните заведения.

Когато ни осведомят за хората в тежко положение от СOVID-19, да ни осведомят и за останалите в тежко положение и умряли по други аргументи, с цел да има обективно съпоставяне, упорстват от БАЗ и СЗБ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР