Българската асоциация на управленските консултантски организации в партньорство с Варненската

...
Българската асоциация на управленските консултантски организации в партньорство с Варненската
Коментари Харесай

Зачестили сигнали за измамни схеми във Варненско налагат въвеждането на черен регистър

 Българската асоциация на управническите консултантски организации в партньорство с Варненската търговско-индустриална камара ще проведат осведомително събитие на 19 юни от 13:00 ч. в Арт салона на Радио Варна.

Експерти ще показват положителни практики и образци за сполучливо въвеждане на нововъведения благодарение на управническото консултиране. Ще бъде разисквано налагането на етични стандарти в сектора, заради зачестилите сигнали за лъжливи схеми във Варненска област и в страната. По време на събитието е очакван и неофициален спорен панел за въпроси от представители на бизнеса.

Последното изследване на Европейската федерация на асоциациите по управническо консултиране (FEACO), демонстрира че в Европа е доближат сериозен растеж по оборот и търсене на профилирани умения в сектора. Положителните трендове се повлияват най-вече от консултантските услуги в областта на технологиите, където търсенето е динамично предвид на процесите на цифрова промяна във всички сфери на бизнеса.

Управленското консултиране оказва помощ на организациите да подобрят своята работа посредством самостоятелни и справедливи препоръки при оптимално потребление на ресурсите, прилагайки тактики за развиване, ръководство на произвеждане, услуги, човешки запаси, финанси и риск, осведомителни технологии други

Българската асоциация на управническите консултантски организации е основана през 1997 година Мисията на БАУКО е да поддържа високи професионални и етични стандарти в сектора. Сред целите на организацията са идентифициране и реализация на бизнес благоприятни условия посредством партниране с българския и интернационален бизнес, държавни, общински, държавни и неправителствени организации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР