Българската асоциация на рекламодателите (БАР) слага начало на 6-тото годишно

...
Българската асоциация на рекламодателите (БАР) слага начало на 6-тото годишно
Коментари Харесай

Започва надпреварата за BAAwards 2019 - наградите за изключителни постижения в маркетинговите комуникации

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) поставя начало на 6-тото годишно издание на премиите ѝ за изключителни достижения в региона на маркетинговите връзки в България -- BAAwards 2019.

Надпреварата през тази година ще се организира под надслов  " Четвъртото измерение ".  

Новото е, че за първи път фокусът на BAAwards 2019 събира дружно трите водещи страни в маркетинговия развой: рекламодатели, информационни организации и студенти. В три обособени състезанието BAAwards 2019 ще отличи достиженията на рекламодатели, информационни организации и студентски екипи.

Условията за присъединяване в състезанията за рекламодатели и информационни организации изискват акциите да са осъществени в интервала сред 1 януари 2018 година и 30 юни 2019 година Проектите се подават онлайн от 03 юни 2019 година до 08 септември 2019г. на уеб страницата на премиите.

В състезанията на БАР обичайно интензивно си взаимодействат всички основани досега математически, маркетингови, рекламни и корпоративни формули за триумф, с цел да изведат на нов стадий професионалното съдействие в бранша, показват от Асоциацията.

Кампаниите в BAAwards 2019 ще се състезават в 5 разнообразни категории:
Пускане на пазара на нов артикул или услуга под нов бранд или като деноминатор на действителен бранд в открита категориИновация в артикул или услуга, и/или ребрандинг (подобрен артикул или услуга и/или наново стартиране на пазара с ново брандиране)Корпоративен ребрандинг (ново брандиране на бизнес организация)Бранд активационна  акция на продукт/услуга с бизнес устременост (основен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета)Бранд активационна кампания за Корпоративна обществена отговорност (обществено-полезни акции, които реализират цели, отвън съответните бизнес ползи или законови изисквания;  главен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета и добавена стойност за обществото)
За втора поредна година BAAwards обръща особено внимание и на студентите по маркетинг, реклама и връзки. Те могат да вземат участие в студентския конкурс на BAAwards 2019, като приготвят и показват рекламно-комуникационна акция на тематика „ Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория “ в определен от тях бизнес бранш.

Проектите ще правят оценка три съдийски състава на BAAwards 2019, в които вземат участие водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата, представители на огромни рекламодатели-членове на БАР, на информационни агенции-членове на БАКА, на организации за пазарни и потребителски проучвания-членове на БАМОР и университетски преподаватели.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР