Българската асоциация на рекламодателите (БАР) обяви резултатите от петото издание

...
Българската асоциация на рекламодателите (БАР) обяви резултатите от петото издание
Коментари Харесай

„BAAwards 2018 – БАРкод на успеха“ 44 кампании участваха в конкурса за наградите на Българската асоциация на рекламодателите

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) разгласи резултатите от петото издание на състезанието „ BAAwards’2018-БАРкод на триумфа “: 44 подадени акции, 12 отличени, дружно с включената за първи път тази година, студентска премия.
След сложна селекция журито дефинира спечелилите в „ BAAwards’2018-БАРкод на триумфа “ в следните категории:
- „ Нов артикул “: акция „ HEINEKEN 0.0 – Сега можеш “
Компания: Загорка АД /Виктория Мадемова-индивидуална премия
- „ Нов артикул “: акция „ VICKS - №1 бранд в света при настинка и грип към този момент в България “
Компания: Актавис ЕАД
- „ Новa услуга “: акция Жилищен заем „ Безлихвен край “
Пощенска банка
- " Активиране на бранд ": акция „ Почисти и разкраси с Cif “
Компания: Unilever България / Никол Богданова-индивидуална премия
- Активиране на бранд “: акция „ Decathlon – Пътят към Малта “
Компания: Декатлон България
- Второ място в категория " Активиране на бранд ": акция „ Добри заеми, положителни другари “
Компания Мениджмънт Файненшъл Груп АД
- " Корпоративна обществена отговорност и спонсорства ": „ Мога там, желая тук “
Компания: TELUS International Europe
- „ Нововъдение в артикул и наново стартиране на пазара “: акция „ Фини кори, фини произведения “
Компания: Белла България /Нели Стефанова-индивидуална премия
- „ Корпоративен ребрандинг “: акция „ Мтел става А1 “
Компания: А1 България ЕАД
- „ Продуктов ребрандинг “: акция „ Загорка- Доброто Тук “
Компания: Загорка АД
- Студентска премия:
1во място: Кампания „ URBNICE-BORN REBEL “, Пускане на пазара на нов брандиран артикул в съществуваща категория, бранш „ Храни, вода и безалкохолни питиета “ / Деница Раднева, Нов български университет
2ро място: Кампания „ TeTrade - Учи. Инвестирай. Постигай. Повтаряй. “, Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория, бранш „ Банки и небанкови финансови услуги “/Борислава Стоименова, УНСС

На церемония церемонията в клуб „ JoyStation” с водещи артистът Павел Владимиров и Кристияна Милева, студент по „ Рекламен мениджмънт и образен брандинг “ в Нов български университет, изпълнителният шеф на БАР, господин Росен Мисов, показа:
“BAAwards’2018 стана емблематичен освен с броя акции - 44, само че и с новата студентска премия, с високото качество и сполучливото разшифроване на „ БАРкода на триумфа “, което ще обобщим в неповторимо ноу-хау, значимо за експертите в бранша. Тази година е специфична, тъй като означаваме напредък освен в качеството, само че и в годините-10 години от основаването на Българската асоциация на рекламодателите и 5 години BAAwards. Радвам се, че през днешния ден на нашия рожден ден, събираме живата история на асоциацията в лицето на основателите, рекламодателите, маркетолозите и доста свързани с рекламата другари и нашето бъдеще-студентите. Вярваме, че състезанието BAAwards’2018 ще им даде образец и вяра за сполучлива реализация в България.”
Подробна информация за състезанието BAAwards и отличените акции, може да прочетете на „ BAAwards 2018’ – Баркод на триумфа “
За БАР:
Българска асоциация на рекламодателите (БАР) е учредена при започване на 2008г. Едни от главните цели на асоциацията са повишение успеваемостта на вложенията в рекламата, въвеждане и развиване на стандарти за виновна и етична връзка към потребителите.
Мисия на БАР е да предизвиква професионализма в маркетинговите връзки, да утвърждава високи професионални стандарти, да споделя българските достижения, да развива ноу-хоу и практическо образование на експерти и студенти.
От 2014 година асоциацията отличава фирмите осъществили най-успешни и новаторски маркетингови тактики през предходната година с премиите BAAwards, които към този момент се утвърдиха като нейна запазена марка.
Добрият маркетолог умее да разшифрова кода на пазара и на потребителските настройки, с цел да избере най-ефективните подходи, които водят до триумф. БАР отличава екипите, които съумяват да разшифроват пазарните трендове и потребителски настройки и да ги трансфорат в сполучливи акции, белязани с “Баркод на триумфа “- слоганът на BAAwards 2018.
Повече информация за организацията може да намерите на: http://www.baa.bg/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР