Българската армия със сериозен недостиг на войници. Към този момент

...
Българската армия със сериозен недостиг на войници. Към този момент
Коментари Харесай

Българската армия търси 5500 нови попуълнения с кампания


Българската войска със сериозен дефицит на бойци. Към този миг незаетите позиции са за 5500 души. За да попълни редиците, министерството на защитата започва акция " Бъди боец ". Пари за новите попълнения ще има, сподели пред Нова телевизия заместник- началникът на защитата генерал- лейтенант Димитър Илиев.

Това е единствено дребна част от екшъна, в който вземат участие военнослужещите от Сухопътните войски, Военновъздушните и военноморските сили и 68-ма бригада ”Специални сили ”.

За да притегли нови фрагменти, Министерството започва акцията „ Бъди боец ”. Обещава, че пари за новите попълнения ще има. „ Да, има. Ние това, което вършим не е голословно..вече сме очевидци, че в бюджета за защита има повече средства ”, изясни началникът на защитата ген. Димитър Илиев.

Служителите в армията разчитат на поддръжка освен от страна на страната, те търсят схващане и от страна на обществото.

„ Ако ние сме разбрани и в случай че имаме поддръжката, в случай че тази специалност е влиятелна, то обществото ще одобри, че би трябвало да отдели редица средства, с цел да има такива хора, които се занимават с националната сигурност ”, сподели още ген. Илиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР