Българската актриса Марта Вачкова, която зрителите обикнаха като сестра Жекова,

...
Българската актриса Марта Вачкова, която зрителите обикнаха като сестра Жекова,
Коментари Харесай

Марта Вачкова: Това ще е последен сезон на Откраднат живот - slava.bg

Българската актриса Марта Вачкова, която феновете обикнаха като сестра Жекова, разочарова почитателите на здравната драма „ Откраднат живот “, като разгласи, че с сътрудниците си сега снимат последния сезон на поредицата.

Само преди две седмици щракна клапата на десетата порция серии. Снимките се организират и в този момент при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, като пред „ Монитор “ актрисата Диана Димитрова означи, че носенето на маска не съставлява никаква компликация за екранните лекари, които към този момент се усещат като експерти от тази позиция.

Подробности за историите в новите епизоди към момента се пазят в загадка. Очаква се обаче да се продължи и сюжетната линия, обвързвана с новия ковид, която започва на финала на девети сезон. „ Всичко, което вършим, е обвързвано с това да бъдем почтени към събитията и към всичко, което ни застига “, сподели продуцентът Евтим Милошев във връзка със старта на фотосите.

Очаква се след приключването на „ Откраднат живот “ той и Любо Нейков да реалокират фокуса си върху различен план – българо-турски игрален филм за невъзможната обич на Мустафа Кемал Ататюрк с българката Димитрина Ковачева, концепцията за който даде Вежди Рашидов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР