Българската актриса и певица Деси Тенекеджиева е осъдила 7/8 на

...
Българската актриса и певица Деси Тенекеджиева е осъдила 7/8 на
Коментари Харесай

Деси Тенекеджиева осъди Слави Трифонов и БТВ

Българската актриса и певица Деси Тенекеджиева е осъдила 7/8 на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и БТВ. Сагата е траяла цели 5 години, само че борбата за правдивост си е заслужавала. Това разкри самата Тенекеджиева в собствен пост във фейсбук.

"ОСЪДИХ 7/8 на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и bTV след 5 годишна сага. Това е невиждан случай в новата правосъдна история. Частно лице да осъди най-рейтинговото шоу, задържало се повече от 20 години в народен ефир и солидарно малкия екран, която го излъчва. Смятам тази победа за доста значима крачка. Не единствено персонално за мен, а за всички. Има смисъл ", написа тя.

Деси, която управлява фондацията "Стефан Ламбарев " за млади гении, счита, че името й е било уронвано от "Шоуто на Слави ". В самия пост тя не прецизира по какъв метод тъкмо, само че може да се допуска, че е поради скечове в предаването.

"Години наред да свързват името ти не с професионалните, персонални и публични достижения, а с грозни и непристойни съпоставения, прилагателни и обиди от народен ефир е неприемливо и подсъдно. За такива “шеги” би трябвало да има заслужен отговор. Парите за компенсацията ще преведа на Фондация “Стоян Камбарев”, с която към този момент 12 години даваме криле на младите ", споделя още Тенекеджиева.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР