Българската актриса Девора Уайлд, която живее в Лондон, е новата

...
Българската актриса Девора Уайлд, която живее в Лондон, е новата
Коментари Харесай

Новата звезда в „Откраднат живот Девора Уайлд хвана богат бизнесконсултант

Българската актриса Девора Уайлд, която живее в Лондон , е новата звезда в „ Откраднат живот, където играе ролята на пиарката Юлия Бонкова, видя HotArena.

Преди появяването й на дребния екран тя беше безусловно непознато лице за българите, защото се изявява като актриса на Острова. Родена е Плевен, едвам на 6 години отпътува за Лондон с майка си, която търси по-добър живот за себе си и за щерка си. Девора не знае нито дума британски и претърпява голям стрес, тъй като се постанова незабавно да тръгне на учебно заведение, а не схваща снищо. Може да пита единствено дали е допустимо да отиде до тоалетната.

Съучениците й се подиграват и заобикалят да поддържат връзка с нея, само че с времето Девора научава езика и последователно се приспособява в страната. След като приключва учебно заведение се записва да учи британска литература, по-късно взема решение да стане журналистка, само че още по време на стажа си във вестник схваща, че това не е за нея. И взема решение да сбъдне детската си фантазия да стане актриса.

Завършва висше трагично учебно заведение в Лондон и стартира да върви по разнообразни кастинги. Нейният сътрудник й предлага да се показва с артистичния псевдоним Уайлд, вместо семейството Николовска. Дебютът й във филм е като фенка с табела във кино лентата за Ники Лауда " Пълна газ ". След това играе диригент в късометражния A Precious Life, който стига до фестивала в Кан.

Преди да пламне епидемията от ковид, тя лети всяка седмица сред България и Лондон, където живее мъжът й. Той е българин, срещат се на рождения ден на общ другар в Тетевен. Тогава тя е на 17. Влюбват се от пръв взор и стартират луда 10-годишна обич от разстояние, тъй като той учи в Германия, а тя живее на Острова. Всеки уикенд двамата летят, с цел да бъдат дружно. 

През 2015 се женят и той се мести в Англия, с цел да са дружно. В Лондон Николай работи като бизнесконсултант за огромни банки, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР