Българската академия на науките (БАН) работи с компютърни конфигурации от

...
Българската академия на науките (БАН) работи с компютърни конфигурации от
Коментари Харесай

БАН работи с български компютърни конфигурации


Българската академия на науките (БАН) работи с компютърни конфигурации от „ Перси “ ООД. Това включва компютри, сървъри, програмен продукт, систематична интеграция и дискови масиви, съобщи Александър Соломахин, CIO на "Перси ". Работим с Българска академия на науките от дълго време и за нас е огромно наслаждение да си сътрудничим с учените. При тях нещата са дефинирани извънредно тъкмо и точно и от организационна, и от техническа позиция, изясни Соломахин. Според него с цел да се направи добра оферта, би трябвало да има положителни условия от производителите на модули, дискове, шасита, памети. Трябва да се подсигуряват и доставките, добави той.

Българската компания „ Перси “ ООД (Persy) доставя сървъри, работни станции и дискови масиви още на Европейската организация за нуклеарни проучвания (ЦЕРН). Компанията има личен бранд за компютърни и сървърни конфигурации „ STINGER” с 36 месеца гаранция. Те са проектирани за реализиране на изключителна продуктивност с усъвършенстване на натоварването и хардуерно усъвършенствана сигурност. Това е резултат от забележителен прогрес в дизайна на входно-изходната архитектура, паметта, съхранението на данни и мрежовите технологии. Системите разрешават еластичен метод при проектирането на конфигурации, подобаващи за необятен набор от задания – от общоприети приложения до сериозни бизнес интервенции, разбор на данни в действително време и изкуствен интелект.

"Перси " ООД е систематичен интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи. Фирмата участва на пазара повече от 29 години и непрестанно внедрява водещи хрумвания и технологии в производството си. Сертифицирана е по ISO 9001:2015, ISO 27000, ISO 14000, AQAP за качество по стандартите на NATO - стандарти, гарантиращи отлична организация на комерсиалния, индустриалния и сервизния развой. Компанията е известна с доставките на сървъри, работни станции и дискови масиви на Европейската организация за нуклеарни проучвания (ЦЕРН), с която работи от 2012 година

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР