Българска влюбена двойка изживя незабравим Свети Валентин на борда на

...
Българска влюбена двойка изживя незабравим Свети Валентин на борда на
Коментари Харесай

Влюбени българи хванаха полет за Барселона, който ще запомнят за цял живот


Българска влюбена двойка изживя паметен Свети Валентин на борда на аероплан. Вълнуващо предложение за брак бе направено на борда на полета София – Барселона на 14-и февруари. С поддръжката на екипажа на Wizz Air българин трансформира пътуването на приятелката си в необикновено сантиментално прекарване и справедливо бе награден със заветното „ да “, оповестяват от к

Уникалното предложение в небето беше авансово проведено от Wizz Air, като целият личен състав на полета София – Барселона се включи интензивно, с цел да направи изненадата незабравима. След излитането на самолета екипажът поздрави пасажерите по случай Свети Валентин, а в пътническия салон зазвуча тематична любовна ария. В този прочувствен миг няколко представители на екипажа се насочиха към една от пътничките, с цел да й покажат надпис с значимия въпрос „ Ще се омъжиш ли “. След това зад тях се появи и приятелят й, коленичил с табела с надпис „ за мен “ в едната ръка и годежен пръстен – в другата. Развълнувана до сълзи, бъдещата младоженка сподели заветното „ да “. Отговорът й бе посрещнат с бурни овации от останалите пасажери.



От компанията са създали предлагането за брак още по-незабравимо за щастливата двойка, като са им подари ваучер за пътешестване с самолетната компания на стойност 214 евро. Сега влюбените имат опция да възнамеряват идващото си вълнуващо странствуване, а за какво не и медения си месец, като изберат сред 44 дестинации в 19 страни, до които Wizz Air лети от България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР