Българска свободна телевизия, по-известна като партийната телевизия на БСП, ще

...
Българска свободна телевизия, по-известна като партийната телевизия на БСП, ще
Коментари Харесай

Телевизията на БСП ще стартира преди конгреса на 26 януари

Българска свободна телевизия, по-известна като партийната телевизия на Българска социалистическа партия, ще започва преди конгреса на социалистите, плануван за 26 януари 2019 г. 
 150 искащи да работят в малкия екран на Българска социалистическа партия  Съвет за електронни медии пусна малкия екран на Българска социалистическа партия  Телевизията на Българска социалистическа партия потегля до края на годината. Ще залага на вести, журналистика и живи включвания
Това е дала обещание лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на коледна среща със столичните социалисти, научи OFFNews от участвали на празничния конгрес. В програмата на тв канала ще има и предаване за София. 

БСТВ - отпред с журналиста Петко Тодоров, получи лиценз от Съвет за електронни медии през октомври. Документите бяха импортирани през септември. " Избрахме името " Българска свободна телевизия ", тъй като имаме вяра, че в нея ще бъде изразявано свободно мнението на хората, без боязън, а истината и обстоятелствата ще се показват такива, каквито са, без цензура ", съобщи тогава Нинова. 

За партийния канал през март Българска социалистическа партия гласоподава отпущането на 2 млн. лева от партийната дотация като едногодишен бюджет. Парите за идващите интервали ще се вземат решение година за година съгласно интереса на феновете и опциите за разширение на медийното и развлекателното наличие.

В плана, показан пред Съвет за електронни медии, бе посочено, че БСТВ има упоритостта да стартира да излъчва програмата си на 31 декември тази година, а в границите на една година да притегли 20% от националната публика. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР