Българска песен влезе в класация на Евронюз“ за най-големите провали

...
Българска песен влезе в класация на Евронюз“ за най-големите провали
Коментари Харесай

Българска песен влезе в класация за големите провали на Евровизия през годините

Българска ария влезе в ранглиста на „ Евронюз “ за най-големите провали на състезанието Евровизия през годините.

Става дума за песента „ Illusion ” на Краси Аврамов , който показа страната ни през 2009 година В класацията влизат участници от Швейцария, Норвегия, Испания и други На второ място е осъществяването на Сан Марино през 2012 година, а третата позиция е отредена на песента на Англия от 2003 година

Според създателите на класацията, в песента на Краси Аврамов става дума повече за крещене, в сравнение с за пеене . „ Аз се веселя, че съм в тази ранглиста и то преди всичко. Миналата година ме нямаше, през 2016 година бях на 15-о място “, сподели артистът в предаването „ Часът на Милен Цветков “.
 Краси Аврамов Gettyimages
„ Искам да кажа, че тази ария ми е донесла ужасно доста пари по света. Тя е една от мечтаните. Горд съм с нея “, посочи изпълнителят.

По негови думи парчето е имало собствен американски темперамент, само че от екипа, работил по българското показване на Евровизия, имали свои условия. „ Казаха, че би трябвало да има дудук, гайда, в случай че може и барабан , а и Янка Рупкина ли да вземем или Валя Балканска да извика нещо от горната страна, ами хайде да викнем Петя... “, разяснява Краси Аврамов.
 Краси Аврамов Gettyimages
Той акцентира, че представянето му не е било негова идея , само че е трябвало да се вслуша в продуцентите. По негови думи за феновете останали скрити доста неща – той е трябвало да събира пари, с цел да излезе на сцената на състезанието, търсил е спонсори за брошури и костюми.
Според артиста в Евровизия няма никакво изкуство, а всичко е политически интерес, бизнес и финанси . „ Но неприятна или хубава, Illusion ” е ария, която се помни и пее “, отсече той. Краси Аврамов разяснява и песента, която показва България тази година в състезанието.

„ Разбрах, че тази ария има български детайл в края и началото. Не ми стана ясно това българска ария ли е – имаме двама черни, една българска певица от немски генезис и един азиатец от български генезис. Жана е луксозна певица, само че я оставиха да пее една фраза и за мен това е необичайно “, уточни той.

Певецът предвижда, че българската ария тази година няма да влезе в челната тройка , а ще бъде класирана на 8-9 позиция. „ Ако мине напред, за мен ще е радостно, тъй като отново ще се приказва за нас “, безапелационен бе той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР