Българска комуникационна агенция InetrImage спечeли конкурса за CSR агенция на

...
Българска комуникационна агенция InetrImage спечeли конкурса за CSR агенция на
Коментари Харесай

InetrImage е новият комуникационен партньор на „Лидл“ при CSR и ESG темите

Българска информационна организация InetrImage спечeли състезанието за CSR организация на „ Лидл “ България “. Екипът на компанията бе определен за стратегически сътрудник на смарт ритейлъра за развиване на ефикасна и дълготрайна връзка по тематиката стабилно развиване и реализиране на позитивно влияние в 6-те съществени фокус области, върху които Lidl работи интензивно. Това са запазване на климата, запазване на ресурсите, ценене на биоразнообразието, обективни дейности, грижа за здравето и водене на разговор.

Съвместната работа започва с дълготрайна обществено виновна акция под надпис #ХраненеСмисъл, която има както информативен, по този начин и учебен темперамент. Основната цел е да се слагат основите на сериозен и последователен публичен диалог по тематиката за осъзнатото хранене, който преглежда аспекти от грижата за здравето на хората до това какво ползване е по-щадящо за планетата.

#ХраненеСмисъл стартира с провеждането и оповестението на резултатите от национално представително изследване на настройките и навиците за хранене у нас, както и с първата Планетарна вечеря в България. В събитията взеха присъединяване представители на медиите, на браншови и неправителствени организации, здравни специалисти и експерти по резистентност.

Двете компании ще вложат старания за още по-мащабно разрастване на цялостната тактика за резистентност на Lidl и обективното позициониране на компанията като водач в региона на устойчивото развиване измежду чиновниците, клиентите, неправителствения и институционалния бранш, водачите на мнение и необятната общност.

InterImage е водеща информационна организация и една от първите в България с потвърдена експертиза в CSR (Корпоративна обществена отговорност) и ESG връзките. Голяма част от плановете и акциите, които експертният екип на организацията организира получават значими оценки и награди от влиятелни състезания в региона като – Годишни награди за виновен бизнес на Форума на бизнес водачите в България, BAPRA Bright awards, PR Приз, годишни награди на b2b media. Компанията интензивно работи и по тематиките за многообразие и приобщаване, като от началото на годината подписа Хартата за разнообразие в България и към този момент е част от фамилията на компании и организации, ангажирани интензивно с тъждество, почитание и приемане на разликите в обществото.

InterImage е първата организация в България, специализирала в Employer Branding и Brand Awareness връзки. Реализира редици сполучливи информационни 360° тактики, като ползва новаторски подходи с високоефективни и устойчиви резултати.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР