Българска компания е на път да промени изцяло представите ни

...
Българска компания е на път да промени изцяло представите ни
Коментари Харесай

Българско изобретение е на път да промени света на медицината

Българска компания е на път да промени напълно визиите ни за търсене на информация в интернет. Когато това обаче се отнесе към света на биологията и все по-бързо разрастващата се медицина, в действителност приказваме за откритие от ново потомство.
Изключително прецизна търсачка - това са създали запалянковците от екипа на Росен Генчев, основен изпълнителен шеф на BioSeek. Софтуерът дава опция на медицинските експерти да икономисват часове в търсенето на извънредно характерна информация - от всички вероятни връзки за даден ген да вземем за пример, до наличните в целия свят публични изследвания за него и болесттите, към които се отнася .

BioSeek е търсачка от ново потомство, която дава опция на специалистите да се записват изцяло свободно в базата данни и да стартират връзка със свои сътрудници, като си разменят цялата налична в мрежата информация за това, което ги интересува.

Росен Генчев е безапелационен, че потреблението на виртуалния запас е и ще остане изцяло гратис . От BioSeek са уверени, че най-ценното в тяхното откритие е таман неповторимият логаритъм на търсене на информацията , който може да бъде употребен и в доста други сфери на живота.
Вижте повече по тематиката в идващото видео:
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР