Българска гражданка, работила за дубайската авиокомпания Емирейтс, е починала на

...
Българска гражданка, работила за дубайската авиокомпания Емирейтс, е починала на
Коментари Харесай

Българка, работеща за дубайска авиокомпания, е починала в Уганда

Българска гражданка, работила за дубайската самолетна компания " Емирейтс ", е умряла на територията на Ентебе, Уганда, разгласи Министерството на външните работи.

По-рано медии в Уганда оповестиха, че българка, която работи като стюардеса за дубайската компания " Емирейтс ", e потърпевша, откакто скочила през спешния излаз на аероплан на пистата на летище Ентебе, Уганда. Това оповестиха медии в Уганда. Информацията бе доказана от организацията за гражданска авиация на страната, само че без да се посочва поданството ѝ с уточнението, че все още на издание (вчера вечерта) тя още е била подложена на незабавна здравна помощ.

Според известието на организацията в Уганда " жена член на екипажа наподобява е отворила спешния излаз и за злощастие е паднала от аероплан на " Емирейтс ", безаварийно кацнал и спрял ", а летищните управляващи неотложно са задействали изключителни процедури, с цел да бъде тя приета в болница. Според известието на Министерство на външните работи обаче досега не е получавано публично уведомление за повода за гибелта.

Информацията за случая е постъпила на 14 март в генералното консулство на България в Дубай (страната няма задача в Уганда). Институцията е реагирала навреме и е уведомила околните на умрялата, се споделя още в известието. на МВнР
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР