Българска федерация по художествена гимнастика организира коледно тържество, с което

...
Българска федерация по художествена гимнастика организира коледно тържество, с което
Коментари Харесай

Федерация по художествена гимнастика изпрати успешната 2022 година с коледно тържество

Българска федерация по художествена гимнастика провежда коледно празненство, с което означи края на тази сполучлива година за спорта. На купонa участваха президентът на БФХГ Илиана Раева, президентът на БФГимнастика Красимир Дунев, олимпийският вицешампион на халки от Атина 2004 Йордан Йовчев, Управителният съвет към БФХГ, членовете на комисиите при БФХГ - Треньорска, Съдийска и Комисия за всеобщ спорт, администрация и длъжностни лица на федерацията.

Президентът на БФХГ Илиана Раева поздрави всички за отличните резултати, реализирани през последните 12 месеца и им пожела още по-големи триумфи следващата година. Тя благодари за всеотдайната работа на всеки един, който е неизменима част от достиженията на българската художествена гимнастика и превръщането ѝ в най-успешния спорт в страната в последните години.

Всички получиха дарове и си дадоха обещание да работят още по-здраво през Новата година.

Сред доста песни, танци и хора, беше връчен и златен орден в дисциплината " купонджии ". С много огромна разлика първенец стана Мариета Дукова, член на Управителния съвет и ръководител на Комисията по всеобщ спорт.

Така с доста оптимизъм и забавление беше изпратена сполучливата за художествена гимнастика 2022 година и с доста оптимизъм и религия всички си пожелаха през Новата година да са здрави, щастливи и сполучливи!









Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР