Българска Федерация Хандбал отбеляза 60-годишният си юбилей със стилна церемония

...
Българска Федерация Хандбал отбеляза 60-годишният си юбилей със стилна церемония
Коментари Харесай

БФХандбал отбеляза 60-годишният си юбилей със стилно тържество в Габрово

Българска Федерация Хандбал означи 60-годишният си празник със стилна гала и празненство в Габрово в петъчната вечер. Над 160 посетители участваха на събитието, като измежду тях бяха хандбалисти, треньори, съдии и деятели от всички генерации.

Празненството стартира с прочувствено слово от президентът на БФХ Росица Бакърджиева-Коева. Церемонията бе почетена от началникът кабинет на Министерството на младежта и спорта (ММС) Айлин Дахилова-Василева, ръководителят на Фондация " Играй с Развитие ", която от тази година подкрепя хандбалната федерация, Александър Александров, кметовете на Габрово Таня Христова и на Ловеч Корнелия Маринова, заместител регионалният шеф на Ловеч Бойко Пъдарски, шеф отдел " Спорт, предварителни защити и юношески действия " в Община Бургас Веселина Деведжиева, както и доста други публични посетители.

По време на тържеството бяха раздадени плакети и награди за отличилите се през годините състезатели, треньори и ръководители. Сред тях бяха персони като Никола Илиев, Йонко Стоянов, Симеон Съев, Стефан Чернев, Светломир Гоцов и доста други.

След това бе и церемония вечерта в ресторанта на локален хотел, на която имаше доста изненади за гостите, музикална стратегия, а всичко приключи с фойеверки.

Снимки: haskovo.net
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР