Българо-турската граница е несигурна и ненадеждна, а мерките на служебното

...
Българо-турската граница е несигурна и ненадеждна, а мерките на служебното
Коментари Харесай

Атанас Атанасов за ареста на Борисов: Необмислена стъпка, целяща публичен ефект

Българо-турската граница е несигурна и ненадеждна, а ограниченията на служебното държавно управление са пожарникарски. Българската система за сигурност е недофинансирана, а оттова нататък няма система за кадрово окомплектоване. Това сподели съпредседателят на " Демократична България " и водач на ДСБ ген. Атанас Атанасов в утринния блок на Нова тв.
Прочетете още
Той добави, че за 6-7 не са били предложни законопроекти, от които има потребност, с цел да стане промяна в системата за сигурност.

" А системата има потребност от промяна на метода, по който се ръководи. Министерски съвет дава отговор за сигурността за сигурността в страната, а шефовете най-важните служби се назначават от президента. И както се вижда, извършват неговата воля. Този, който носи отговорност, би трябвало да има цялостната независимост да дефинира хората, които ще извършват тези задания ", сподели още Атанасов. 

В отговор на въпрос за ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше разгласен за противозаконен, съпредседателят на Демократична България съобщи, че това е било ясно през цялото време за всички адвокати.

" Това беше недомислена стъпка, която целеше да провокира обществен резултат. Борисов би трябвало да бъде разследван и съден, само че би трябвало да стане при обща работа на всички органи - органите на изпълнителната власт, само че и прокуратурата ", изясни Атанасов. 

По отношение на концепцията на Слави Трифонов за референдум за президентска република, съпредседателят на Демократична България съобщи, че Трифонов е отговорен за буксуването на парламентарната република.

" Парламентарната република буксува и тя буксува от години. Трябва се изясни на хората - това, което предлага Трифонов, не може да стане. Член 1 на конституцията споделя, че България е република с парламентарно ръководство. Слави Трифонов е един от отговорните за буксуването на републиката. През цялото време на кабинета " Петков " Има Такъв Народ саботираха всяка една стъпка ". 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР