Българо-австрийската технологична компания CloudFaces Software Services GmbH, e сред финалистите

...
Българо-австрийската технологична компания CloudFaces Software Services GmbH, e сред финалистите
Коментари Харесай

София приема Eastern Europe Tech Tour 2018

Българо-австрийската софтуерна компания CloudFaces Software Services GmbH, e измежду финалистите на интернационалното събитие Eastern Europe Tech Tour 2018, което ще се организира на 13 юни в София Тех Парк. По време на финала компании от района ще показват активността си пред делегация от 80 интернационалните и локални вложители.



CloudFaces развива новаторска платформа за понижаване на времето при разработка на мобилни приложения и се класира в топ 15 от общо 115 компании, подали своите кандидатури за присъединяване в Eastern Europe Tech Tour 2018. Целта на събитието е да открие най-перспективните софтуерни компании в Източна Европа и да насърчи вложения и партньорства с вложители от цяла Европа.

„ Регионът на Източна Европа осъществя един от най-високите стопански напредък и също по този начин е гореща точка за процъфтяващите предприемачески екосистеми, които през последните няколко години са генерирали на вложителите 5 милиарда $ ликвидност “, разясняват уредниците на събитието и прибавят, че тазгодишната обиколка на Източна Европа ще покаже общо 30 от най-обещаващите високотехнологични компании. 15 от тях ще бъдат от района на Централна и Източна Европа (включително Полша, Чехия, Словакия, Украйна, Беларус и Унгария) и ще бъдат показани във Варшава, а други 15 от района на Югоизточна Европа (Сърбия, Гърция, Хърватия, Словения, Македония, Черна гора, Молдова, Албания, Босна и Херцеговина, България) на 13 юни в София.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР