Българките Татяна Воложанина и Анна Келман спечелиха сребърен медал в

...
Българките Татяна Воложанина и Анна Келман спечелиха сребърен медал в
Коментари Харесай

Сребърен медал за България в отборната надпревара при девойките в Рига

Българките Татяна Воложанина и Анна Келман завоюваха сребърен орден в отборната конкуренция при девойките на интернационален шампионат по художествена гимнастика " Riga Spring 2018 " в Латвия. Състезанието се организира по регламента на Европейското състезание, където девойките ще се състезават отборно и всяка страна има право да показа от две до четири гимнастички, които да изиграят осем съчетания.

В случая България се яви на този шампионат с две гимнастички. Воложанина и Келман играха доста добре и се пребориха за отличие в отборната конкуренция. Те събраха общ брой от 108.300 точки и завоюваха сребърния орден.

Шампион стана тимът на Украйна със общ брой от 116.850 точки, а бронзовото отличие завоюва Азербайждан със същия общ брой като България - 108.300 точки, само че с по-ниски оценки за осъществяване. Утре са финалите на обособените уреди при девойките. В 15:00 през днешния ден стартира надпреварата при дами " Балтийски обръч ", където ще вземат участие Катрин Тасева и Ерика Зафирова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР