Българките живеят най-кратко от всички европейки в ЕС, а българите

...
Българките живеят най-кратко от всички европейки в ЕС, а българите
Коментари Харесай

България е пълна с недоволни от живота хора

Българките живеят най-кратко от всички европейки в Европейски Съюз, а българите са трети в обратна посока по дълготрайност на живота. Страната ни е цялостна с недоволни хора, които не четат постоянно, рядко вървят на представления и концерти, съвсем в никакъв случай не стъпват в музеи и в случай че спортуват постоянно, са по-скоро изключение.

Не изключително оптимистичната картина рисува Европейската статистическа работа, която през днешния ден навършва 20 години. Дигиталната обява включва три раздела: " Живот, съзряване и остаряване... " (вкл. демографско развиване, здраве, дълготрайност на живота и др.), " Учене, работа, заплащане на труда... " (образование, специалност и семейство, работа, безработица, разлики в заплащането сред мъжете и жените) и " Хранене, извършване на покупки, сърфиране в интернет, другарство... " (хранене, обществени привички, онлайн държание, пушене, консумация на алкохол, култура).

Важни събития от живота

Жените в Европейски Съюз напущат дома на родителите си приблизително две години преди мъжете - на 25 година

В съвсем всички страни членки дамите подписват брак по-рано от мъжете, като разликата във възрастта при подписване на първи брак е над 3 години в България, Гърция и Румъния, а в Ирландия, Литва, Португалия и Обединеното кралство - по-малка от 2 години.
Що се отнася до междинната възраст на дамите при раждане на първо дете - през 2015 година в Европейски Съюз тя е 29 години, като варира от към 26 години в България, Латвия и Румъния до съвсем 31 години в Испания и Италия.Самотните майки са 7 пъти повече от самотните татковци, показватоще данните.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР