Българката Светлана Каменова започна по впечатляващ начин участието си на

...
Българката Светлана Каменова започна по впечатляващ начин участието си на
Коментари Харесай

Перфектна Светлана Каменова на 1/8-финал на Световното по бокс за жени в Ню Делхи

Българката Светлана Каменова стартира по впечатляващ метод присъединяване си на Световното състезание по бокс за дами в Ню Делхи, Индия, откакто в първата си среща надигра изрично Ея Чиауи от Тунис.

Европейската ни вицешампионка от предходната година доминираше тотално на кръга против своята съперничка и закономерно стигна до победа с нокаут 30 секунди преди края на последния трети рунд.

По този метод Каменова се класира за 1/8-финалите в категория до 57 кг, където ще се изправи против Нилаван Течасеуп от Тайланд, а срещата ще се организира в първата сесия на 21 март.

По същото време на кръга още веднъж ще забележим и Златислава Чуканова в категория до 50 кг, която ще боксира за място на 1/4-финалите против международната вицешампионка от предходната година - Ингрит Валенсия от Колумбия.

Във вторник за своя втори дуел на кръга ще се качи и Севда Асенова при 48-килограмовите. Бронзовата ни медалистка от последното международно преди година в Истанбул ще има за съперничка Ингрид Гомес от Мексико.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР