Българката Радина Анева официално бе призната за снаха на Майкъл

...
Българката Радина Анева официално бе призната за снаха на Майкъл
Коментари Харесай

Българка стана официално снаха на Майкъл Джордан

Българката Радина Анева публично бе приета за снаха на Майкъл Джордан. Чаровницата, която се сгоди за най-големия му наследник - Джефри, даже се подписва с неговата фамилия. Двойката бе поканена на тузарска женитба на рода Авакиан предишния уикенд. Двамата бяха настанени тъкмо пред младоженците Сара Кристин и Севон Авакиан, написа „ България днес”.

На изискана табелка, с красиви букви бе изписано „ бъдещата госпожа Джордан”, а Радина е щракнала табелката за обществените мрежи. Очевидно няма самообладание да носи семейството на звездата, освен това още не е предходна под венчило.Междувременно се чака огромна част от американския всемирски хайлайф да участва на събитието. Двойката обаче държи сама да провежда събитието си, заради което не са употребили помощ от родителите си.

Докато тренира за личната си женитба, Радина се появи на тази на приятелите си в елегантна дълга черна рокля. Тя бе съпроводена от годеника си Джефри Джордан, като той и младоженецът са освен другари, само че и сътрудници в фамилния бизнес и в марката Джордан. Радина пък по нищо не отстъпва на богатите американки, които са очаровани от естествените форми на хубавицата. Те не стопираха да разясняват, че роклята й стои прелестно, въпреки Ради да е качила някое килце.

Закръглената й фигура към този момент провокира въпроси, дали двойката не чака и бебе, с изключение на идната женитба. В поддръжка на слуховете, са и самопризнания на родственици на фамилията, че от дълго време не са виждали младоженката да спортува, в случай, че е неприкрит почитател на фитнеса. Вместо това тя е не запомнила в последно време тренировките и се гощава с всевъзможни кулинарни изкушения на стомах.

„ Може би двамата бързат със сватбата поради друго щастливо събитие, като бебе да вземем за пример. Но това са хубави работи, които са си тяхно персонално решение”, разясняват от обкръжението на Радина, оставяйки отворена малка врата за тълкования.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР