Българката Виолета Иванова, популярна още в средите на мотористите като

...
Българката Виолета Иванова, популярна още в средите на мотористите като
Коментари Харесай

Българка е на път да стане първата жена, обиколила света с мотор

Българката Виолета Иванова, известна още в средите на мотористите като „ желязна лейди на пътя “ има упоритостта на стане първата жена, обиколила света с Harley-Davidson.

По време на къса спирка за отдих в родината, авантюристката провежда особено събитие, взаимно с „ Клуб на пътешественика “, на което ще опише за прекарванията си дотук и ще показа бъдещите си цели. „ Около света с мотор: желязната лейди и нейният рицар Борис “ е надписът на ивента, който ще се състои в София, на 22-ри януари в кино „ Влайкова “, от 20,00 часа. Очакват се забавна полемика и образни материали, както разкази за невероятните хора и безбройните провокации, които е срещала по пътя си. Как се изминават 19 хиляди километра път на бързи обороти през 16 страни и няколко континента – от Азия, през Австралия, Нова Зеландия, Хималаите и Близкия изток? Какво е да сменяш непрестанно сняг, дъжд, градушки, тропически дъждове, жега…? Да редуваш рухвания и ставания и с нежната си физика да вдигаш 320-килограмов мотор? Какво е да се возиш в индийска кола за спешна помощ? Какво е да преминеш през пожарите на Австралия? Какво е да си звезда в Тайланд и принцеса в Малайзия? И всичко това на мотор.

Това са единствено дребни части от приключенския пъзел на Виолета Иванова, който тя ще показа с почитателите си и с всички братя по авантюризъм.

Мотористката ще опише и за бъдещите си проекти. На 29-ти януари тя още веднъж потегля по пътя на своята приказка на две колела. Желязната дама ще възпламени мотора към идващия стадий – 22 хиляди километра през Южна Америка, Съединени американски щати, Канада, и след това още веднъж към Европа през Мароко.

 Виолета Иванова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР