Българката Мария Бакалова е призната за най-добра поддържаща актриса от

...
Българката Мария Бакалова е призната за най-добра поддържаща актриса от
Коментари Харесай

Мария Бакалова с награда за най-добра поддържаща роля от американската кинокритика

Българката Мария Бакалова е приета за най-хубава поддържаща актриса от американското Общество на филмовите критици, оповестява " Лос Анджелис Таймс ".
Тя е отличена за пробивното си (и привличащо заглавия) осъществяване във кино лентата на Барън Коен „ Борат идващия филм “, в който изигра дъщерята тийнейджърка на основния воин, която съпровожда Борат при пътуванията му до Съединени американски щати. Бакалова беше отличена и от групата на критиците в Ню Йорк.
Филмът " Nomadland " бе разгласен за най-хубав филм на 2020 година от Обществото на филмовите критици, оповестява " Лос Анджелис Таймс ". До огромна степен дефиниран от изолацията и разселването, мечтателният и отегчителен филм изследва тези тематики в описа си за жена, живееща като бродяга след рецесията от преди десетилетие.
Групата на критиците разгласи получателите на своите 55-ти годишни награди в събота.
Клои Чжао, който е сценарист и режисьор на кино лентата, печели признанието за най-хубав режисьор, а Джошуа Джеймс за най-хубава операторска работа за работата си по драмата. Звездата от кино лентата Франсис Макдорманд е приета за най-хубава актриса за ролята си на Фърн, бездомна вдовица в 60-те си години, която пътува през Запада с ван, търсейки работа.
Чжао е любимец измежду критиците в светлината на Оскарите. Миналия месец тя бе оповестена за най-хубав режисьор и от филмовите критици в Лос Анджелис и Ню Йорк, когато всяка група разгласи своите награди за 2020 година LAFC избра “Small Axe ” на Стив Маккуин за най-хубав филм, до момента в който NYFCC даде премията на “First Cow ” на Кели Райчард.
Признанието за най-хубав артист получи Делрой Линдо за ролята му в " Da 5 Bloods " на Спайк Лий като ветеринарен доктор от Виетнамската война, който се завръща в страната с трима други приятели, с цел да открие останките от своя началник на отряда - изигран от Чадуик Боузман в едно от неговите финални осъществявания. Целта е да се откри злато, оставено по време на войната. Преди това Линдо завоюва премията за най-хубав артист на NYFCC.
Пол Рейси беше отличен за най-хубав поддържащ артист за своята роля като ням консултант, който ръководи дом за лекуване на глухи алкохолици и наркомани в Средния Запад в красноречивата драма на Дариус Мардър “Sound of Metal. ”
Драмата на Елиза Хитман “Never Rarely Sometimes Always “, която споделя за устрема на тийнейджърка да направи аборт отвън родния си град, където се нуждае от единодушието на родителите, й завоюва премията за най-хубав сюжет.
Националното общество на критиците, което има 60 членове в цялата страна, се събра в събота, с цел да дефинира спечелилите посредством нормалната си система за гласоподаване. Всеки филм, който беше пуснат в Съединени американски щати през 2020 година, бе позволен за оценяване - през година, в която тактиките за осъществяване се изместиха заради към момента вилнеещата пандемия от COVID-19 - филми, излезли на огромния екран или в стрийминг платформи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР