Българката Лаура Чуканов, която точно преди десетилетие се нареди сред

...
Българката Лаура Чуканов, която точно преди десетилетие се нареди сред
Коментари Харесай

Лаура Чуканов роди момиченце

Българката Лаура Чуканов, която тъкмо преди десетилетие се подреди измежду най-красивите дами в цяла Америка, а неотдавна мина и в тима на госпожите, даде живот на дребната принцеса Лили.

С това се похвали нейната майка Ангелина Чуканов в обществените мрежи. Гордата баба от няколко дни разгласява фрагменти с момиченцето. „ Водихме Лили в Paris за торти. Животът е необикновен “ и „ Три генерации обич “ са единствено част от текстовете към фотосите.

Ангелина е на посетители на младото семейство в първите дни след раждането, с цел да оказва помощ на красивата си щерка с уроци по майчинство. С тази задача се е нагърбила и другата баба на Лили – майката на Мат Еми, за който Лаура се омъжи на 10 септември 2018-та.

Голямата стъпка Мис Юта 2009 и избранникът й направиха без да го възнамеряват, като първичната им концепция била да съберат другари и да полеят годежа си по време на фестивала Burning Man, който се организира в пустинята на Невада предходната есен.

Решението празненството да прерастне в женитба и да си кажат „ да “ било непринудено и стимулирано от доста техни другари, които даже претърпели пясъчна стихия, с цел да отидат на купона, написа Монитор. Двамата възнамеряваха да създадат по-голяма гала в България това лято, само че с появяването на първородната им щерка празненството се отсрочи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР