Българката Изабелла Шиникова ще играе срещу Дезире Кравчик (САЩ) в

...
Българката Изабелла Шиникова ще играе срещу Дезире Кравчик (САЩ) в
Коментари Харесай

Шиникова срещу шампионка от Шлема на двойки в Токио

Българката Изабелла Шиникова ще играе против Дезире Кравчик (САЩ) в първия кръг на квалификациите на мощния шампионат по тенис на твърда настилка от сериите WTA 500 в японската столица Токио с награден фонд 757900 $.

Българката е сложена под номер 5 в схемата на пресявките.

28-годишната левичарка Кравчик е специалистка на двойки. Тя заема 15-ото място в международната класация при женските дуети и има седем трофеи в кариерата си, една от които през този сезон през април в Щутгарт в тандем с Деми Схуурс (Нидерландия).Американката е спечелила и четири трофея от Големия шлем на смесени двойки, един от които през този сезон на " Уимбълдън " с британеца Нийл Скупски.

На сингъл Кравчик няма триумфи, като през актуалната акция тя има единствено една среща в пресявките на шампионата в Чарлстън при започване на април. В момента Кравчик няма ранкинг поединично, а рекордното й класиране е 752-о място.

Двубоят е на следващия ден сутринта българско време.

Шиникова е 222-а в света сега. Тя има обезпечени 2785 $ и 1 точка за класацията на WTA, а при триумф ще проработи 5410 $ и 13 точки, като за влизане в главната скица ще срещне победителката от дуела сред представителката на домакините Куруми Нара и Никол Меличар-Мартинес (САЩ).

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР