Българката Боряна Калейн спечели сребърен медал на финала на топка

...
Българката Боряна Калейн спечели сребърен медал на финала на топка
Коментари Харесай

Ново силно представяне и сребърен медал за Боряна Калейн в Ташкент

Българката Боряна Калейн завоюва сребърен орден на финала на топка на Световната купа по художествена гимнастика в Ташкент, Узбекистан. Калейн, която през вчерашния ден взе и сребро в многобоя, получи за осъществяването си оценка 20.400 точки.
 Прекрасната Боряна Калейн завоюва сребро при многобоя в Ташкент  Владинова и Калейн ще търсят нови триумфи на Световната купа в Ташкент
Другата ни представителка Невяна Владинова е пета на топка с 18.150 точки, откакто приключи без апарат. На обръч Владинова още веднъж е пета с 19.300 точки, а Калейн остана на осмо място със 17.350 точки, откакто позволи неточности, в това число и апарат отвън терена.

Златните отличия на обръч и топка сграбчи Александра Солдатова надлежно с 21.250 точки и 20.800 точки. На топка трета е рускинята Атастасия Гузенкова с 20.300 точки. Гузенкова завоюва и сребро на обръч с 20.500 точки. Влада Николченко от Украйна се окичи с бронзовия орден на обръч с 19.900 точки. Финалите на бухалки и лента с присъединяване на Боряна Калейн и Невяна Владинова са по-късно през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР