Българка в САЩ изумила Кубрат Пулев с реплика за своята

...
Българка в САЩ изумила Кубрат Пулев с реплика за своята
Коментари Харесай

Българка в САЩ изумила Кобрата

Българка в Съединени американски щати изумила Кубрат Пулев с имитация за своята татковина. “Докато бяхме в пустинята на Лас Вегас, едно момиче сподели, че в България е доста влажно… Не можех да допускам какво чувам”, описа боксьорът в предаването “Тази сутрин” на bTV.
 Кубрат Пулев: Стана по-добре, че изгубих от Кличко, другояче щях да съм прекомерно огромен
“До такава степен сме чуждопоклонници. Може би това идва от времето на социализма – при затворени граници всичко на открито ни се е коствало по-хубаво. Липсва ни същинско самочувствие”, добави Пулев.

“Америка няма по какъв начин да ме промени. Естествено, надграждам отвред - и от Щатите, и от Германия... Не мисля, че има огромни разлики с България, просто хората там са по-уважителни и ценят труда и напъните на човек. Имат доста повече пари и поради това са по-усмихнати, приветливи и културни. В Америка обаче ми липсва климатът и всичко останало. Ние сме по-малко хора, пазарът у нас не е огромен, само че България е райско кътче за мен и по този начин ще остане”.
 Кубрат Пулев: С Андреа се разделихме, само че нищо не се знае
Кобрата чака извънредно забавна церемония вечер с присъединяване на брат му Тервел в Пловдив. Събитието е планувано за 14 декември, а противник на по-младият от братята Пулеви ще бъде американецът Дишон Уебстър.

“Очаквам страхотна церемония със солидно интернационално присъединяване. Брат ми обаче тренира крепко и ще си сгази съперника”.
 Кубрат Пулев: С Андреа се разделихме, само че нищо не се знае
“Тервел е индивидът до мен и аз съм до него. Караме се, всеки е с темперамент Като вършим спаринг, става същинска война. Интересно е, че като бяхме дребни, татко ми не даваше да го блъскам. Обаче той ме мачкаше и ме е боляла главата доста крепко от него. Някой път ми избива злобата и виждам да не вършим спаринги”. View this post on Instagram
Селфи на Кубрат:) @kubratpulev

A post shared by Anton Hekimyan (@hekimyananton) on Nov 20, 2019 at 11:48pm PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР