Българка сред топ икономическите съветници на френския президент Еманюел Макрон.

...
Българка сред топ икономическите съветници на френския президент Еманюел Макрон.
Коментари Харесай

Българка сред топ икономическите съветници на Макрон

Българка измежду топ икономическите съветници на френския президент Еманюел Макрон.
Стефани Станчева е родена в Кричим, френски жител и професор от Харвард. Напоследък е посочена за един от най-перспективните млади икономисти в света. Тя ще търси излаз за френската стопанска система в пътя й по възобновяване от пандемията, оповестява Дневник.
Станчева е част от стопански съвет от още 25 световноизвестни имена, в това число трима нобелисти по стопанска система, министри на финансите и съветници на американския президент.
Нейната съответна задача е да приготви хрумвания за превъзмогване на неравенството в обществото, пораждащо растящо неодобрение и проблеми, олицетворени във Франция от появяването на придвижването на жълтите жилетки.
Станчева е към този момент известно име във Франция, изключително, откакто предходната година в. " Le Monde " я разгласи за " най-хубавият млад икономист ", в това число тъй като изявленията ѝ провокират публичен спор.
Тя е съветвала държавното управление в Париж, а в този момент би трябвало да отговори на задачата на президента - " да се намерят нови стопански решения, още повече поради удара по стопанската система от ковид ".
Данни за над 3 милиона оздравели от ковид, статистически аномалии в Испания, Франция и Германия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР