Българка спечели журито със стартъп за психотерапия като социална придобивка.Българският

...
Българка спечели журито със стартъп за психотерапия като социална придобивка.Българският
Коментари Харесай

Българка с европейско отличие за най-значим предприемач под 40 години

Българка завоюва журито със стартъп за психотерапия като обществена облага.

Българският бизнесмен Виктория Викторова беше отличена като един от най-значимите бизнес персони под 40 години в премиите " Business Elite`s 40 under 40 " за 2021 година

32-годишната софиянка завоюва журито със стартъпа MindFit, който дава на компании психотерапия под формата на обществена облага. Българският стартъп свързва клиентите си с мрежа от особено подбрани самостоятелни психолози и психотерапевти, улеснявайки неведнъж процеса по намиране на верния експерт и запазването на час.

Освен като началник на екипи, Викторова има опит и като публицист, маркетинг експерт, ПР и преподавател, а висшето ѝ обучение е Журналистика с профил Телевизия в Софийски Университет " Св. Климент Охридски ".



Призовете " Business Elite`s 40 under 40 " се присъждат годишно и отличават значими млади бизнесмени от Югоизточна Европа, а посредством обособени издания – и в други райони по света.

Организаторите взимат поради достижения, известност, лидерски умения и упоритост за следващо развиване на бизнеса, когато избират спечелилите. Сред по-детайлното изложение на критериите са и предходни работни места, бизнес достижения, капацитет на актуалните бизнес инициативи за интернационална агресия, корпоративни полезности и задача, вдъхновяваща персонална история и доста други.



Церемонията по награждаване за 2021 година беше планувана за септември в Милано, само че заради усложнената епидемиологична конюнктура се организира в Истанбул.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР