Българка се превърна в истинска сензация по време на седмицата

...
Българка се превърна в истинска сензация по време на седмицата
Коментари Харесай

Българка от Велико Търново предизвика фурор на модната сцена в Дубай

Българка се трансформира в същинска сензация по време на седмицата на модата в Дубай тази година. 29-годишната Нина Попова от Велико Търново е родена със заболяване на костите и е висока едвам 140 сантиметра. През май обаче е впечатлила уредниците на ревюто на тоалети за дребни дами – тя била едно от седемте девойки от целият свят, поканени да вземат участие в блестящото събитие.

Нина Попова споделя, че има вяра в чудеса, тъй като е безапелационна, че фантазиите се трансформират в действителност единствено когато мощно имаме вяра в тях. Завършила е финанси и от година работи в териториалната дирекция на Национална агенция за приходите във Велико Търново.

„Това е мечтаната работа за мен, макар че не съм вярвала, че ще имам тази опция. Работата всички мислят, че е сложна и комплицирана, по този начин е, само че на мен доста ми харесва“, сподели българката по.

От дете Нина имала още една огромна фантазия – да бъде модел. Родена е със заболяване на костите и поради това е висока 140 сантиметра. Въпреки това обаче от дълго време е трансформирала това свое предпочитание в действителност. Зад гърба си има присъединяване в няколко фешън ревюта, фотосесии и даже присъединяване във филм на Люк Бесон.

„Красотата може да бъде във всички размери и модата е за всички, няма потребност да бъде ограничавана в съответни размери“, уверена е Нина.

През май тази година дребното момиче от Велико Търново провокира същински възторг по време на седмицата на модата в Дубай.

„Случайно попаднах на една публикация и взех решение да аплайвам. Два дни преди пътуването ми до Дубай, уредниците ми изпратиха билет и резервация и ми споделиха, че съм утвърдена и в случай че желая мога да заповядам и да вземам участие в седмицата на модата – Дубай“, описа момичето.

Нина дефилирала с булчинска рокля, а след ревюто получила покана да взе участие в седмицата на модата в Париж през октомври.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР