Българка попадна в новата кампания на Европол Престъплението няма пол,

...
Българка попадна в новата кампания на Европол Престъплението няма пол,
Коментари Харесай

Българка попадна в нова кампания на издиравни от Европол "маскирани" престъпници

Българка попадна в новата акция на Европол " Престъплението няма пол ", с което организацията стартира да търси интензивно най-търсените дами нарушители.

Подходът е необикновен, тъй като лицата са прикрити зад маски, а специфичният уебсайт е интерактивен и те се разкриват последователно с напредването в търсенето на информация. Общо 18 от най-издирваните от 21 страни от Европейски Съюз нарушители са дами, само че хората си мислят, че те не правят закононарушения, до момента в който те са също толкоз опасин, колкот омъжете, споделя Тине Холевьот, говорителка на " Европол ". Престъпленията са от убийства до трафик на хора и опиати.

Унгария, да вземем за пример, търси Илдико Дудаш на 31 години за трафик на дрога и принуждение над деца. Тя е наказана задочно на 6 години затвор за закононарушения, осъществени през 2011-2012 година, само че не е известно къде се намира.

Издирваната българка е наказана на 5 години затвор за измами притърсене на работа в България и чужбина в интервала 2010-2011 година Името ѝ е Радина Станчева Жечева на 51 години. Тя е работила като нелицензиран медиатор за намиране на работа, при което е употребила подправени документи.

Съдът е приел за потвърдени нейни незаконни дейности в 10 случая, в които са присвоени обилни суми и артикули от засегнатите от измамата лица.

 Българка попадна в нова акция на издиравни от Европол
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР