Българка от Стара Загора е майката на 35-годишния сериен убиец

...
Българка от Стара Загора е майката на 35-годишния сериен убиец
Коментари Харесай

Българска майка родила серийния убиец от Кипър

Българка от Стара Загора е майката на 35-годишния сериен палач на дами от Кипър - Никос Метаксас, заяви в своя преписка от Атина в „ Труд “. Задържаният армейски офицер направи самопризнание от 10 страници за убийството на 7 дами.

``
реклама

Майката на килъра е от Стара Загора, а татко му - кипърец, следвал у нас. Двамата се срещат като студенти, имат две деца - Никос и по-малката от него Лени. Разводът сред родителите е тежък и абсурден.

Днес кипърските управляващи извадиха един куфар в аленото езеро в Мицеро, в който откриха тяло на убита жена в напреднал етап на разложение. Той бе открит от робот с камера. В куфара е имало и циментов блок, с цел да потъне на дъното.

Властите стартират търсенето на още 2 такива куфара в езерото.

35-годишният обвинен Никос Метаксас е офицер от армията. В собственоръчното му самопризнание от 10 стр. той разказва убийството на 7 жертви, три от които захвърлил в куфари във въпросното алено езеро - Марикар Валдес от Филипините, изчезнала през декември 2017 година, и майка и щерка от Румъния - 8-годишната Елена и 36-годишната Ливия Буня, които са в неопределеност от септември 2016 година

До този миг са открити телата на 4 от 7-те жертви на изверга, търсят се 6-годишно момиче от Филипините - Сиера, както и двете румънки - Ливия и Елена Наталия.

В понеделник в Кипър незабавно идва екип от английски криминалисти, които да подкрепят следствието.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР