Българка омая звездата на световния футбол Неймар, научи HotArena.Красивата варненка

...
Българка омая звездата на световния футбол Неймар, научи HotArena.Красивата варненка
Коментари Харесай

Българка омая Неймар в Барселона

Българка омайност звездата на международния футбол Неймар, научи HotArena.
Красивата варненка Христина Христова се похвали със фотография с известния футболист в обществените мрежи, след непредвидена среща сред двамата в Испания.

Засечката става в известно заведение в Барселона, по време на празненство, което аргументи куп проблеми на Неймар. Синеоката красавица Хриси купонясва в Каталуния дружно със свои приятелки, написа „ България през днешния ден ”.

Женската компания се мести от бар в бар, до момента в който инцидентно не засичат в едно заведение звездата на ПСЖ. Неймар отскочил до Барселона, с цел да посети купона на своя сътрудник Артур Мело, само че без предизвестие.

Краткия му воаяж обаче провокира скандал, защото шефовете на парижкия клуб се разгневяват, тъй като е пътувал, вместо да се възвръща от контузията си, която го извади от игра за повече от месец.

Скандалът се разпалва още повече, откакто излизат и фотосите от купона. В заведението Неймар се появява с новото си гадже — испанския модел Ноа Сеас. Присъствието на апетитната русокоска не смущава нашенката, която съумява да се добере до футболиста и да се снима с него на рисково близко разстояние.

Впечатлен от хубостта на българката, Неймар се съгласява да застане пред обектива. Хриси пуска фотоса с надпис „ Неймар Джуниър ", последван от сърце.

Приятелите й не имат вяра на очите си. „ Ами, вярвате, не вярвате — той е! ", отвръща им варненката.

Публикацията й даже става мотив за смешки измежду околните й. Някои даже я питат, дали това е зетят, който ще им докара. Хриси към този момент беше измежду шаферките на сватбата на приятелката си Цеци Красимирова и марихуановия необут Майкъл Струмейтис.
И околните й се канят да я омъжат към този момент.

Приказното празненство се организира през май т.г. в испански палат и събра милионери от целия свят. Дружките на някогашната моделка не пропуснаха и моминското й празненство, като са безапелационни, че в никакъв случай няма да не помнят претърпяното на Пиренеите.

А за чаровната Христина е занимание обикаля по целия свят. С приятелите си споделя фотоси от екзотични дестинации като остров Бали, Куба, Япония, Кения, Танзания и други.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР