Българка, обвинена в имотни измами за милиони долари, съди двама

...
Българка, обвинена в имотни измами за милиони долари, съди двама
Коментари Харесай

Българка e обвинена в измами с имоти за $17 млн. в САЩ

Българка, упрекната в имотни измами за милиони долари, съди двама от някогашните си юристи по делото и някогашния основен прокурор на Southern District of New York Прит Бахара, тъй като съгласно нея с обвиняванията си прокуратурата се опитвала да опетни името й като представител на Републиканската партия, заяви уеб сайтът на българите в Съединени американски щати и Канада Bg Voice.

Освен това сънародничката ни е подала голям брой правосъдни искове против разнообразни компании, за всички тях твърди, че са я обвинили в измами и нарушавания безпричинно.

52-годишната Антоанета Йотова, живееща в Холивуд, Флорида, е упрекната в интрига за осъществяване на банкови измами и подаване на подправени заявки до The Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Тя е задържана през януари 2017 година дружно със брачна половинка си Исак Алмалех - 64-годишен мъж, който съгласно обвиняването е неин съизвършител в схемата.

Според американските управляващи, Йотова и Алмалех са подправяли документи, с които претендирали, че са притежатели на недвижими парцели в Ню Йорк и Флорида, и по-късно са употребявали тези документи за гонене на поданици и наематели.

Дългото федерално обвиняване разказва по какъв начин Йотова и Алмалех избирали жилища, които са благосъстоятелност на банки, застраховани от FDIC. Веднъж станали благосъстоятелност на банките, тези жилища били излъчени на разнообразни финансови институции посредством документ за благосъстоятелност на парцел или така наречен deed. Тогава съгласно обвиняването Алмалех и Йотова подавали подправени и подправени Warranty Deeds, посредством които променяли прехвърлянето на тези жилища от финансовите институции към лични компании.

Исак Алмалех, който бил регистриран нотариус във Флорида, се подписвал от името на институциите, а Йотова - от името на фирмите им.

Обвинителният акт показва, че двамата са приложили схемата за минимум 7 жилища в Но Йорк на обща пазарна стойност от $4,370,372 и други 35 жилища в Маями, Флорида, на стойност $13 милиона $ .
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР