Българка на 38 години е арестувана в град Сервиляно, в

...
Българка на 38 години е арестувана в град Сервиляно, в
Коментари Харесай

Българка подпали жилището си в Италия, огънят погуби невръстната й дъщеричка

Българка на 38 години е задържана в град Сервиляно, в централната италианска провинция Фермо. Срещу нея тече следствие за тенденциозен палеж и причиняване на гибел, съобщи АНСА.

Още фотоси вижте тук >>

Жената е арестувана поради пожар, който е избухнал на 8 януари в фамилно жилище. Сградата се намира в историческия център на селото. В дома по това време са били и двете й деца, които са спели, оповестява AНСА.

Загинала е 6-годишната щерка на българката. Другото момиченце, което е на 4 години и майката са били избавени. Жената е излязла бегом на улицата, носейки на ръце по-малката си щерка.

Първоначалната догадка на проверяващите е, че майката не е целяла съзнателно да убие детето си, а по-скоро е позволила гибелта му в резултат на друго незаконно деяние - тенденциозен палеж.

След това се стига до поврат в работата на полицията. Според локалните медии, карабинерите работят и по версията, че майката е умъртвила по-голямата си щерка, а по-късно е запалила жилището, с цел да прикрие закононарушението.

Действията на карабинерите също са в тази посока, пишат италианските медии. Миналата седмица те са пристъпили към настаняването на оживялото момиченце в предпазен център. Взели са детето от детската градина и са го поверили на грижите на експерти. Интересното е, че бащата не е бил известен за дейностите им, което още тогава породи подозрения в обществото дали става дума за случай, тенденциозен палеж или нещо по-страшно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР