Българка, която живее в центъра на Атина, е в неизвестност

...
Българка, която живее в центъра на Атина, е в неизвестност
Коментари Харесай

Още една българка изчезна в Гърция

Българка, която живее в центъра на Атина, е в неопределеност от 11 юли . Жената е от Хасково. Казва се Софка Парапанова и е на 53 години, оповестиха във Facebook страницата на българите в Гърция.

Припомняме, това е следващият случай на българка, която изчезва в Гърци я.

В края на месец май българите в Гърция проведоха подписка , с която упорстват от българските дипломатически представителства в страната и от гръцките управляващи да се изяснят " случаите " с изчезнали или открити мъртви наши сънародници .

Малко откакто е открита тази подписка в град Ретимно, остров Крит изчезна трета българка - 38-годишната Антонина Зоева .

" Все още не е открита Деси Илиева , а преди нея беше открит на брега, изхвърлен натрупа от морето, на друга наша сънародничка . Молим, подпишете и разпространете, с цел да може повече хора да подпишат. Благодарим Ви ", се споделя в апела към документа.

Подписката е адресирана до външния министър Екатерина Захариева, Заместник министър-председател по правосъдната промяна и министър на външните работи на Република България и до Веселин Иванов, краткотрайно ръководещ посолството на Република България в Република Гърция .

 Гърци вилнеят против българи поради убийството на о. Крит
Гърци вилнеят против българи поради убийството на о. Крит

Местните поданици радикално трансформирали отношението си към българската общественост
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР