Българка е станала поредната жертва на семейство български сводници от

...
Българка е станала поредната жертва на семейство български сводници от
Коментари Харесай

Арест на български сводници в Италия, принудили жена да абортира 7 пъти

Българка е станала следващата жертва на семейство български сводници от Италия. Освен че е проституирала под техен контрол, тя е била принудена да помята 7 пъти. Сводниците са задържани, оповестяват локалните медии. Те са тормозили и експлоатирали още няколко българки, които са предложили сексуслуги по улиците на Италия даже във времената на карантина.

Акцията е осъществена в южната област Пулия. Срещу задържаните е повдигнато обвиняване за полова употреба на дами и и за държането им при рабски условия на живот.

В свое прессъобщение до италианските медии карабинерите от Сан Северо оповестиха, че българин и жена му принуждавали с принуждение свои сънароднички в Сан Северо да проституират на улицата даже в интервала на епидемията от ковид.

Една от жертвите на сводниците обаче намерила кураж да опише за ставащото на управляващите. Двойката българи карала дамите да проституират в кварталите Сан Берардино, Сиберия и по държавното шосе 16 в община Сан Северо.



След сигнала на младата българка, оплакала се пред карабинерите, те почнали следствие, от което станали ясни ужасяващи детайлности.

Една от жертвите на трафика била принудена най-малко седем пъти да помята, поради което получила и гинеколочични затруднения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР