Българка е получила мистериозно съобщение на арабски език, а преди

...
Българка е получила мистериозно съобщение на арабски език, а преди
Коментари Харесай

Българка получи странни съобщения на арабски, търси помощ от спецслужбите

Българка е получила мистериозно известие на арабски език, а преди този момент е имала и позвъняване на телефона от номер от Либия. Сега младата жена се опасява, че това може да е обвързвано с терористи, написа Блиц.

Тя търси помощ в една от Facebook групите. 

Ето какво споделя Краси К.

" Преди няколко дни някакъв чужд номер ми звъня, не подвигнах, тъй като изписваше, че звъни от Либия. Отказах диалога, само че той продължи да звъни. И по този начин 6-7 пъти, най-после го блокирах. 

След това ми прати СМС на арабски, чийто текст Google преводачът превежда като " Ей муле ". След това ми писаха на Whatsapp от 2 либийски номера, и 1 гласово известие, което в терзанието си блокирах. 

После се усетих, че можех да го дам за превод и да схвана какво желаят, само че не мога да го разблокирам. Дори писах на Help center да ми кажат дали има варинат да го разблокирам. 

Днес продължих да получавам СМС-и и известия по Wahtsapp и към този момент стартирам доста да се тревожа. На някого от вас да се е случвало сходно нещо? 

Страх ме е от тия джихадисти и стартирам да се екранизирам. Стана дълго, оправдавам се, само че съм обезпокоена. "



Под поста й други дами я поучават да подаде сигнал в полицията и също споделят, че това може да е рисково. Те настояват, че най-хубавият вид е телефонът й да се прикачи към спецслужбите, с цел да се разбере от кое място идват мистериозните известия. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР