Българка е получила мистериозно съобщение на арабски език, а преди

...
Българка е получила мистериозно съобщение на арабски език, а преди
Коментари Харесай

Българка получи зловещи съобщения на арабски, търси помощ от спецслужбите

Българка е получила мистериозно известие на арабски език, а преди този момент е имала и позвъняване на телефона от номер от Либия. Сега младата жена се опасява, че това може да е обвързвано с терористи.

Тя търси помощ в една от Facebook групите.

Ето какво споделя Краси К.

"Преди няколко дни някакъв чужд номер ми звъня, не подвигнах, тъй като изписваше, че звъни от Либия. Отказах диалога, само че той продължи да звъни. И по този начин 6-7 пъти, най-после го блокирах.

След това ми прати СМС на арабски, чийто текст Google преводачът превежда като " Ей муле ". След това ми писаха на Whatsapp от 2 либийски номера, и 1 гласово известие, което в терзанието си блокирах.

После се усетих, че можех да го дам за превод и да схвана какво желаят, само че не мога да го разблокирам. Дори писах на Help center да ми кажат дали има варинат да го разблокирам.

Днес продължих да получавам СМС-и и известия по Wahtsapp и към този момент стартирам доста да се тревожа. На някого от вас да се е случвало сходно нещо?

Страх ме е от тия джихадисти и стартирам да се екранизирам. Стана дълго, оправдавам се, само че съм обезпокоена. "



Под поста й други дами я поучават да подаде сигнал в полицията и също споделят, че това може да е рисково. Те настояват, че най-хубавият вид е телефонът й да се прикачи към спецслужбите, с цел да се разбере от кое място идват мистериозните известия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР