Българка е обвинена в домашно насилие над американската поп звезда

...
Българка е обвинена в домашно насилие над американската поп звезда
Коментари Харесай

Пак се прочухме: Наша секс бомба пребила известния си любовник в САЩ

Българка е упрекната в домашно принуждение над американската поп звезда Арън Картър, брат на един от членовете на звездната група „ Бекстрийт Бойс “. Мелани Мартин, която е другарка на Картър, е била задържана в събота и освободена против 50 000 $ гаранция, написа Heavy.com, представен от BG VOICE.

Полицията е почнала следствие против българката откакто Картър подал сигнал, че тя го нападнала в дома му в Лос Анджелис.

https://t.co/Eb0PouUbvQ@TMZ Aaron Carter And Melanie ITS OVER!
— Aaroncarter (@aaroncarter) March 30, 2020
TMZ показва Мелани Мартин като инстаграм модел с над 167 000 почитатели. В събота вечерта тя и Картър се скарали и абсурдът ескалирал.

Когато представители на щатския шерифски отдел пристигнали в дома на артиста те видели драскотини по него, които заподозрели, че са причининени от българката.

Тя била упрекната в домашно принуждение и задържана, а в понеделник била освободена против 500 000 $ гаранция.

Седмица преди абсурда, приключил с арест, българката и артиста също се карали, а той я обвинил, че предлага свои голи фотоси на възрастни мъже и че го употребява поради парите му.

Снимка: Instagram

Новината за връзката на Арън Картър с българката пристигна при започване на тази година. Тогава артистът, рапър, продуцент и танцьор самичък разгласи връзката им в изявления в обществените мрежи, заяви тогава в. „ Телеграф “.

Аарън Картър се похвали и с първата целувка, като сподели, че била много сладка. Той даже си пусна и фотография от прелюдията към нея.

Във видео, където артистът кара в пустинята, а Мелани до него кокетничи, Картър разяснява, че не знае дали тя го обича или не, само че го е събудила от дрямката и той не е имал нищо срещу.

Феновете му обаче били недоволни от новата му връзка и намерено подлагали на критика русокоската. Те я обвинили, че приказва с акцент, а тя им отговoрила, че е с български генезис и няма по какъв начин да е без акцент.

Най-много рецензии обаче получила за това, че цялата била в силикон,а Мелани им дала отговор и че има доста естествени неща, даже била с целулит.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР