България заприлича на Кирил Петков, а тогава никой не ѝ

...
България заприлича на Кирил Петков, а тогава никой не ѝ
Коментари Харесай

Политически престрелки в парламента по казуса Шенген

България замязя на Кирил Петков, а тогава никой не ѝ има вяра, разяснява Тома Биков

Освен Нидерландия, и Австрия публично сподели “не ” на България и Румъния за присъединението към Шенген. У нас тематиката провокира скандал в Народното събрание - политическите партии се скараха кой носи виновност за шамара от Европа, осведоми.

“Те ни споделиха доста ясно: “Изпълнители сте техническите условия. Искаме ви с нас. Обаче имате проблем с корупцията и върховенството на закона ”. Не можеш да се сърдиш на някого, че не ти има вяра ”, сподели от парламентарната естрада Даниел Лорер от Политическа партия.

“Да напомняте на Политическа партия, че когато българският парламент разглеждаше декларацията за Шенген, когато беше подкрепена от всички, сътрудниците от Политическа партия напуснаха залата. И в този момент след дъжд качулка - сетили се да четат декларация ”, сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

“Един от проблемите е, че вие сринахте доверието в България. Вашият министър председател се държа несъответстващо в продължение на 7-8 месеца и България замязя на Кирил Петков, а тогава никой не ѝ има вяра ”, разяснява и Тома Биков от ГЕРБ.

“На всички е ясно, че в Шенген не ни пускат поради Борисов и неговата политика през последните 12 години ”, съобщи Настимир Ананиев от Политическа партия.

“3 години ние се самобичуваме, говорейки за корупция. Лично аз считам, че България извърши всички критерии ”, съобщи ръководителят на Народно събрание Вежди Рашидов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР