България запази шансове да се класира сред осемте най-добри отбора

...
България запази шансове да се класира сред осемте най-добри отбора
Коментари Харесай

България влиза в битка за топ 8 на световното за бездомни хора

България резервира шансове да се класира измежду осемте най-хубави тима на международното състезание за бездомни хора в Мексико Сити, откакто през вчерашния ден взе 3 точки от мачовете си с любимците в своята група от шампионския поток на шампионата. Националите надиграха състава на Полша с 5:4 и изгубиха с 4:8 от този на Босна и Херцеговина.

Днес предстоят останалите три мача на българския отбор – против Литва (17:40 часа българско време), против Румъния (21:00 часа) и против Киргизстан (24:00 часа). Към момента водачи в групата са тимовете на Литва и Босна, които имат по 2 победи, следвани от България и Румъния с по една.

България надигра с 5:4 отбора на Полша с две попадения на Трайчо Методиев и по едно на Стефан Стефанов, Коце Ангелов и Асен Йорданов. Въпреки надмощието си, националите не съумяха да доближат до по-изразителна победа, защото пропуснаха дузпа и си означиха безразсъден автогол.

Мачът с Босна и Херцеговина стартира равностойно, само че при тъждество 2:2, в границите на една минута националите направиха три обикновени неточности, които доведоха до резултат 2:5. Второто полувреме стартира с превъзходство на българския отбор, който понижи задатъка на противника до 2 попадения – 4:6. Босненците обаче не разрешиха поврат и с нови два гола оформиха крайния резултат 4:8.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР