България Запали се локомотивът на бърз влак от София Машинистите

...
България Запали се локомотивът на бърз влак от София Машинистите
Коментари Харесай

Запали се локомотивът на бърз влак от София

България Запали се локомотивът на бърз трен от София Машинистите навреме са подхванали дейности за прекъсване на влака, като са задействали автоматизираната пожарогасителна система  Николай Киров 23 май 2019, 21:28  Запали се локомотивът на бърз трен от София
окомотивът на трен, пътуващ от София за Горна Оряховица, се възпламени малко след гара „ Роман”, оповестява NOVA.

Влакът е тръгнал от столичната „ Централна гара” в 18.00 часа. След възникването на пожара пасажерите са били навреме евакуирани. На място е пристигнала и пожарна.

Инцидентът е станал към 19:50 ч. в сектора сред гарите „ Роман” и „ Кунино”. Локомотивната бригада на бързия трен забелязала пушек, излизащ от машинното поделение.

Машинистите навреме са подхванали дейности за прекъсване на влака, като са задействали автоматизираната пожарогасителна система и са употребявали наличните пожарогасителни средства.

Подаден е сигнал до Национална работа „ Пожарна сигурност и отбрана на населението”, които са изпратили противопожарни екипи на място да обезопасят локомотива.

В пътническата комбинация пътували към 300 души, които били изведени на разстояние от влака със съдействието на личния състав. От гара Мездра е обезпечен различен локомотив, който да обслужи вагоните.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР