България Заловиха бежанци в хладилно ремарке на камион край Видин

...
България Заловиха бежанци в хладилно ремарке на камион край Видин
Коментари Харесай

Заловиха бежанци в хладилно ремарке на камион край Видин

България Заловиха бежанци в хладилно ремарке на камион край Видин Трима от тях са откарани за обзор в болница 3 юни 2020, 11:47  Заловиха бежанци в хладилно ремарке на камион край Видин Източник: БГНЕС
фганистанци са хванати в хладилното ремарке на товарен автомобил на паркинг наоколо до Видин, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Видин, представени от NOVA.

"Амнести интернешънъл ": Атина и София да отворят границите си за бежанците

На 2 юни в 23.45 часа на тел.112 постъпил сигнал от чиновник на паркинга на крайпътен комплекс наоколо до регионалния град за това, че полски водач чул тракане в хладилното ремарке на управлявания от него товарен автомобил. На място незабавно пристигнали екипи на полицията.

Тригодишното момиче, което се смее на бомбите, откри леговище

Униформените установили, че пломбата на транспортното средство е счупена. В хладилното ремарке открили сандъци с дини, а сред тях деветима чужденци – седем мъже, жена и момче, по техни данни от Афганистан. Няколко души споделили, че не се усещат добре от престоя в хладилното ремарке. На трима била оказана здравна помощ в МБАЛ „ Св.Петка “, няма заплаха за живота им.

Когато избухват бомби, те се смеят

Групата е съпроводена до районното ръководство. Мъжете и дамата са арестувани за период до 24 часа за определяне на самоличността им, а на 16-годишното момче е предоставена полицейска протекция за период до 48 часа. Оперативна група е направила оглед на товарната комбинация. Случаят е докладван в прокуратурата.

Българка е инфектирана с COVID-19 в мигрантски хотел в Гърция
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР